jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018

ساخت وبلاگ

26-vuotiaana Niklas Süle on pelannut Baye Münchenissä yli 4 kautta, eikä hänen sopimustaan ​​Baye Münchenin kanssa ole uusittu. Kesällä hän jätti joukkueen vapauteen. Joten minkä joukkueen jalkapallo pelipaidat hän käyttää, on myös fanien huolenaihe.

Borussia Dortmundin virallisen ilmoituksen mukaan seura on päässyt sopimukseen Niklas Sülen kanssa, saksalainen maajoukkueen pelaaja liittyy tänä kesänä ilmaisella siirrolla. Borussia Dortmund tekee tämän jälkeen Niklas Sülen yhden vuoden maksuttoman sopimuksen. Borussia Dortmundin johtajat ovat myös erittäin tyytyväisiä kauppaan ja toivottavat hänen saapumisensa tervetulleeksi. Fanit voivat ostaa meiltä Borussia Dortmund pelipaita liittyäkseen hänen joukkueeseensa. Urheilujohtaja Zorc sanoi: "Olemme erittäin iloisia voidessamme hankkia Niklas Sülen ja allekirjoitamme hänet neljäksi vuodeksi. Niklas Süle on erittäin kiinnostunut liittymään Borussia Dortmundiin. Hänellä on paljon kokemusta ja uskon, että hän voi auttaa meitä."

Borussia Dortmund on erittäin onnekas saadessaan Baye Münchenin ykkösjoukkueen pelaajat ilman viisumia, ja onnittelemme heitä.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 200 تاريخ : سه شنبه 19 بهمن 1400 ساعت: 13:05